Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Kunstgebitverzorging aan huis

Een slecht passende gebitsprothese kan een behoorlijke belemmering zijn in uw dagelijks leven. Pijnlijke kaken en/of het constant rekening moeten houden met een loszittende gebitsprothese, bijvoorbeeld tijdens het eten en praten, is zeer vervelend. Gelukkig kunt u terecht bij pro-tand in Landgraaf. Tandprotheticus Daniël van der Zwaag is gespecialiseerd in het vervaardigen van gebitsprotheses, ook voor reparaties en aanpassingen van uw gebitsprothese bent u bij hem aan het juiste adres. U kunt pro-tand vinden aan de oude markt in Waubach, de ingang van de praktijk is op de kerkberg. Ook is het mogelijk om, indien u slecht ter been bent, de behandelingen bij u thuis te laten plaatsvinden.
Voor meer informatie kunt u van maandag t/m vrijdag bellen naar 045-533 33 55, of neem een kijkje op onze website www.pro-tand.eu.

Leverancier

pro-tand

Uw voordeel

Bij iedere behandeling een gratis onderhoudsset voor uw prothese.

Aan huis

Ja
Voor een tandprotheticus die gespecialiseerd is in het maken van kunstgebitten hoeft u niet verder te zoeken. U kunt bij deze specialist terecht voor nieuwe prothesen, ook op implantaten, reparaties, opvullen (rebasen), gedeeltelijke gebitsprotheses zowel frames (metaal als kunststof), gebitsbeschermers, knarsplaatjes, enz.
Deze specialist brengt weer een brede glimlach op uw gezicht en laat u weer van elke maaltijd genieten.

Leverancier
Kunstgebit Parkstad

Uw voordeel
Als Meander eXtra abonnee ontvangt ueen gratis prothesereinigingsset ter waarde van € 25,-.

Aan huis
Ja