Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Kleding

Dameskleding

Algemeen

Damesmode Severens biedt kleding voor de vrouw vanaf 40 jaar en voor modebewuste senioren. De collectie omvat jacks, pullovers, t-shirts, vesten, hesjes, pantalons, rokken, blouses, blazers en japonnen en in dit alles treft u een ruime keuze aan, maten 38 t/m 52. Het team staat met haar jarenlange ervaring garant voor een eerlijke, vriendelijke en klantgerichte begeleiding bij uw aankoop. Zij komen ook graag bij u aan huis, zodat u op uw gemak kleding kunt passen.

Leverancier: Damesmode Severens

Uw voordeel: op vertoon van uw Meander eXtra pas krijgt u 5% korting op uw aankoop.

Aan huis:Ja

---------------------------------------- 

Dames - en Herenkleding

Algemeen

Bent u op zoek naar dames- en herenmode? Deze leverancier staat al meer dan 80 jaar bekend om goede kwaliteit. De inkoop is gebaseerd op zelf-wasbare kwaliteiten en gemak in gebruik. Er is een extra service voor mensen die slecht ter been zijn, zij worden thuis gehaald en ook weer naar huis gebracht.

Leverancier: Jetten Mode 

Uw voordeel: op vertoon van uw Meander eXtra pas krijgt u 10% korting op uw aankoop.

Dienst aan huis:nee

------------------------------------------------

Kledingvermaakservice aan huis

Algemeen

Wanneer u beweeglijkheid of spierkracht achteruit gaan, is het vaak lastig bepaalde kleding zelf aan of uit te krijgen. De garderobedokter kan uw eigen én nieuwe kleding geheel op wens en aan uw situatie aanpassen. De garderobedokter staat voor een professionele en persoonlijke vermaakservice op maat. Met twintig jaar ervaring in de internationale modewereld kunt u uw kleding in vertrouwde handen achterlaten. U wordt thuis bezocht en uw vermaakte kleding wordt ook netjes thuis bij u afgeleverd.

Leverancier: De Garderobedokter 

Uw voordeel:Als Meander eXtra abonnee worden er geen voorrijkosten (binnen Parkstad) in rekening gebracht en krijgt u 5% korting.

Aan huis:Ja