Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Mindfulness en Persoonlijk coachtraject - Miriam Wassen

Mindfulness en Persoonlijk coachtraject - Miriam Wassen

Mindfulness leert u om uw aandacht te focussen. U wordt zich bewust van uw emoties, uw lijf en uw denken. U leert uw aandacht te richten op het moment van nu, op wat er nu te ervaren is. En dat met een vriendelijke, niet veroordelende houding.
Het effect is dat u bewuster in het leven staat, meer kunt genieten van het moment en beter leert omgaan met stress. Mensen die te maken hebben met (terugkerende) depressies blijken zeer gebaat te zijn bij deze levenswijze. Vraag wel altijd uw behandelend arts naar zijn mening.

Naast Mindfulness kunt u bij Miriam Wassen terecht voor een persoonlijk coachtraject op maat. Heeft u bijvoorbeeld moeite om de balans te bewaren tussen werk en privé, ervaart u stress of problemen door realaties met anderen of zou u graag wat steviger in uw schoenen staan? Dan is dit persoonlijk coachtraject wellicht iets voor u. Dit traject bestrijkt ongeveer 6 sessies van een uur. Tussen de sessies door gaat u thuis met huiswerkopdrachten aan de slag! 

Abonneevoordeel: Mindfulness € 250,00,- i.p.v. € 295,00,- incl. BTW, het werkboek, USB-stick met geluidsfragmenten van meditaties. Bij het Persoonlijk coachtraject op maat krijgt u 10% korting op de uurprijs.
Aan huis: Nee

info@miriamwassen.nl | www.miriamwassen.nl


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u