Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Kinderpraktijk Leontine

Algemeen:

Bij kinderpraktijk Leontine kunt u terecht voor verschillende schoolondersteunende trainingen.

De volgende trainingen worden aangeboden:

  • Begrijpend lezen!alle teksten de baas, in 6 stappen leren ze hoe je op een makkelijke manier teksten kunt lezen, begrijpen en onthouden. Tijdens deze training leren ze de benodigde vaardigheden waar ze bij alle vakken profijt van zullen hebben. Door met kleuren en plaatjes te werken, krijgen ze meer inzicht in de tekst. Daarom is deze training voor zowel Beelddenkers als Taaaldenkers zeer goed te volgen.
  • Ik leer anders, is uw kind een beelddenker? Tijdens deze trainingen vertalen we informatie naar beelden, zodat de lesstof snel eigen gemaakt kan worden. Door het visueel maken van informatie wordt tijdsbesef bijvoorbeeld grijpbaar.
  • Ik leer leren, je moet vrij zijn van blokkades die het leren beperken. Ze zijn vaak onbewust aanwezig en staan het leren in de weg. Deze training biedt handvatten voor het makkelijker en efficiënter leren. Op een actieve manier leer je: Hoe te leren! We gaan niet in op de lesstof maar kijken naar de voorwaarden die nodig zijn bij het leren. Hoe leer jij het beste, plannen en organiseren, omgaan met faalangst, vinden en vasthouden van je motivatie, zijn een paar punten die tijdens deze training aan bod komen. 
  • PestenBuitenWesten , pesten wil iets duidelijk maken. Onderneem actie! Die actie gaan we nemen door middel van de KomOp stappen. Deze bestaan uit: Kwaliteiten, Kracht, Ontspannen, Ordenen, Overtuigen, Maatje en Mogelijkheden.  Het pesten zelf komt niet aan bod, maar in plaats daarvan brengen we jouw eigen IK weer in balans.
  • Sta in je eigen kracht, ben ik wel goed genoeg, kan ik dat wel, dat lukt mij nooit, je snel aangevallen voelen, steeds twijfelen, goed leren maar toch een ontvoldoende! Herken je dit?
    In deze training gaan we aan de slag met het sterker maken van je IK.  


Geen één kind past in een bepaald hokje, bij aanmelding zal er altijd gekeken worden wat het kind nodig heeft en hier zal worden op ingespeeld. Ieder kind mag gezien worden!

Leverancier: 

Kinderpraktijk Leontine

Voordeel:

10% korting

Aan huis:

ja