Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Kindercoaching & Mindfulness - Kinderpraktijk Thijmke

Wat is kindercoaching bij Kinderpraktijk Thijmke?

In de Kinderpraktijk worden kinderen geholpen die met zichzelf in de knoei zitten. Die zichzelf wegcijferen, en die misschien anders behandeld worden of zelf misschien aan hun lot worden overgelaten.
Kinderen voelen zich vaak niet goed, klagen over buikpijn, hoofdpijn of worden snel boos of agressief, zijn soms ook teruggetrokken of heel verdrietig. Krijgen vaak driftbuien of plassen in hun broek, ze durven niet goed zichzelf te zijn.
Doordat ze niet tot hun recht kunnen komen, kunnen vaak problemen ontstaan zoals faalangst, slechte leerprestaties, driftbuien, weinig zelfvertrouwen, nachtmerries, onzekerheid, spanningen, stress en nog veel meer.
Kinderpraktijk Thijmke helpt u / uw kind om deze problemen aan te pakken. 

Abonneevoordeel:  Kindercoaching 10% korting op de 1e 3 sessies.


Wat is Mindfulness voor kinderen?

Mindfulness betekend op een speciale manier oplettend zijn:Bewust aanwezig in het hier en nu, zonder te oordelen.
"Mindfulness voor kinderen" is leven in het hier en nu en er aandacht voor hebben. Kinderen kunnen dit al vaak heel goed.
Soms hebben ze nog een beetje hulp nodig om weer net een stapje verder te komen.
Als kinderen en ouders leren om meer in het hier en nu te zijn, kunnen ze ook meer genieten van het ouderschap en elkaar.
Kinderen die mindfulness beoefenen kunnen hier baat bij hebben bij bijvoorbeeld het maken van een toets, presentatie of een opdracht.
Door ademhalingsoefeningen toe te passen, en deze samen te doen, kan een kind heel anders een toets in gaan. En betere "prestatie's" leveren. Het kind kan laten zien wie hij/zij echt is en wat hij of zij allemaal kan.

Abonneevoordeel: Mindfulness 8 lessen €110,00 ipv €150

Dienst aan huis:  Ja indien wenselijk

06-48817424 | info@kinderpraktijkthijmke.nl | www.kinderpraktijkthijmke.nl 

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u