Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Mindfulness training & personal coaching Miriam Wassen


Misschien ervaart u, net als velen onder ons, onrust in uw hoofd en hebt u het gevoel dat het denken nooit stopt. Het lijkt alsof uw gedachten met u op de loop gaan, zich voortdurend aan u opdringen en zo uw rust of slaap verstoren en uw functioneren belemmeren. U maakt zich zorgen over wat er gaat komen of piekert over wat er geweest is. Doordat uw gedachten voortdurend ergens anders zijn, lijkt het alsof u het leven minder intens beleeft, alsof het een beetje langs u heen gaat.

Mindfulness leert u om uw aandacht te focussen. U wordt zich bewust van uw emoties, uw lijf en uw denken. U leert uw aandacht te richten op het moment van nu, op wat er nu te ervaren is. En dat met een vriendelijke, niet veroordelende houding.

Het effect is dat u bewuster in het leven staat, meer kunt genieten van het moment en beter leert omgaan met stress. Mensen die te maken hebben met (terugkerende) depressies blijken zeer gebaat te zijn bij deze levenswijze. Vraag wel altijd je behandelend arts naar zijn mening

Leverancier
Miram Wassen personal coaching 

Uw voordeel
Abonnees betalen € 250,00,- i.p.v. € 295,00,- incl. BTW, het werkboek, USB-stick met geluidsfragmenten van meditaties.
Cursus is 's avonds, in Rimburg.

Aan huis

Nee

Ook interessant voor u