Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Indoor wintersporten - SnowWorld

Indoor wintersporten - SnowWorld


Een heerlijk dagje sneeuwplezier beleeft u bij SnowWorld Landgraaf. Brede pistes, professionele skiliften en altijd krakend verse sneeuw. 365 dagen per jaar wintersportplezier in Nederland. Er zijn pistes voor zowel beginners als gevorderden, zodat voor elke wintersporter een uitdaging te vinden is. SnowWorld Landgraaf beschikt over het grootste overdekte wintersportdorp van Europa met vijf pistes en acht liften, waaronder zelfs een 6-persoons stoeltjeslift. De langste afdaling in Landgraaf is bijna 400 meter lang, zodat de echte liefhebber zich kan uitleven. Voor kinderen en beginners zijn er ook genoeg opties, met een oefenpiste van 100 meter lang.

Abonneevoordeel: 
Korting Pistetoegang: € 5,00 korting op reguliere skipas
Prijs volwassen € 16,50 p.p, Prijs kinderen (t/m 12 jaar) € 14,50 p.p.


Korting Klimpark: € 5,00 korting op een entreeticket klimpark & 5 ritten Alpine Coaster.
Prijs volwassen € 20,95 p.p., prijs kinderen (t/m 12 jaar) € 16,95 p.p.

Voordeelkaarten: 10% korting op de SnowWorld 12 maandenkaart excl. materiaal. Deze kaart geeft 1 jaar lang onbeperkt toegang tot de pistes in Zoetermeer en Landgraaf. De korting geldt enkel bij betaling in één keer en wordt gerekend over het termijnbedrag. Niet geldig in combinatie met andere actie/ kortingen.
Normaal betaald u € 57,50 p.p. per maand als abonnee van Meander eXtra betaald u € 51,75 p.p. per maand.

Om gebruik te maken van de korting klikt u hier

045-54 70 700 | landgraaf@snowworld.com | www.snowworld.com


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u