Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Dierentuin GaiaZOO

GaiaZOO


Algemeen:

IN GaiaZOO ervaart u hoe bijzonder de aarde is.
Ga op reis in de leukste dierentuin van Nederland en ontmoet de mooiste en meest bijzondere dieren. Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag! 

Uw reis begint in het koude en hoge Noorden van de Taiga. Tijdens een wandeling door een glooiend landschap ontmoet u een aantal ‘Vreemde Vogels’. In de WolvenVallei staat u oog in oog met de grijze wolf en ontmoet u twee zwart-witte roofdieren: de wasbeer en het stinkdier! Bewonder in de Taiga | Volière Europa’s grootste roofvogel: de machtige monniksgier. En vergeet geen bezoek te brengen aan de rode panda’s die naar hartenlust klimmen in de hoge bomen. 

Vanuit Taiga reist u door naar het hart van de ZOO (Limburg), waar in 2018 LimburgHuis zal verrijzen waar u kennis kunt gaan maken met bijzondere en bedreigde diersoorten van eigen bodem. Geniet onder het genot van ambachtelijke Limburgse vlaai en (h)eerlijke koffie van het uitzicht over de Afrikaanse Savanna. Bewonder ook de imposante neushoorn, statige giraffen, razendsnelle cheeta’s én de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw. 

Een bijzondere ervaring wacht vervolgens in Rainforest, waar u allerlei slingerende en klimmende apen ontmoet. In het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven uw hoofd door de takken!

Spelen in de DinoDome of de JungleTour

GaiaZOO biedt voor de kids een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud en de hoge takeltoren! In de JungleTour klauteren ze over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht. 

GaiaZOO wordt ook in 2018 mooier

In 2018 gaan we de spreekwoordelijk puntjes op de ‘i’ zetten. Er komen op diverse plaatsen in de ZOO weer nieuwe diersoorten bij en verrassende plekjes om te genieten van de natuur. We gaan ook onze terrassen vernieuwen, nieuwe speelvoorzieningen toevoegen en de wandelroutes verder verbeteren. We zijn alvast begonnen met de aanleg van twee natuurlijke poelen, waar u straks in de zon kunt genieten en met een beetje geluk ziet u ook de prachtige ijsvogel die hier van nature voorkomt. ZOO is Gaia! GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

Leverancier:
GaiaZOO

Uw voordeel:
€ 6,00 korting (10 jaar en ouder) op dag entree
€ 2,00 korting (kids 3 tm 9 jaar) op dag entree

Aan huis:
Nee