Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Cruise vakantie - MS Viola

Voor een bijzondere aangepaste riviercruise bent u bij MS-Viola aan het juiste adres, boek nú uw droomcruise via Meander eXtra. Na een zeer ingrijpende verbouwing is de MS-Viola het modernste, mooiste en meest comfortabele aangepaste rivier cruiseschip dat er momenteel over de Europese rivieren vaart. 

Het beeld dat de meeste mensen hebben bij een aangepast rivier cruiseschip is gedateerd en beslist verleden tijd op het moment dat u aan boord gaat van de MS-Viola.

De ambiance van de MS-Viola steekt met kop en schouders boven alle andere aangepaste rivier cruiseschepen uit ! De MS-Viola straalt comfort en luxe uit van een 5-sterren hotel ! Daarnaast staat de vriendelijke en attente internationale bemanning altijd voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Het moderne vakantieschip staat garant voor een comfortabele en bovenal luxe cruise.

Hoe ziet uw vakantie eruit ?

Een riviercruise, in het bijzonder op de MS-Viola, geeft een gevoel van luxe. Genietend van het comfort van de MS-Viola ziet u een afwisselend landschap met natuur en oude gebouwen aan u voorbij trekken. Gedurende uw riviercruise zal de MS-Viola meerdere keren verschillende havenstadjes aan doen, zodat u deze kunt bezoeken. U kunt dan bijvoorbeeld lekker gaan winkelen, een terrasje pakken of misschien een museum bezoeken.

Uw heeft keuze uit een 5-, 7- of 9-daagse riviercruise. Gedurende deze verschillende cruise bieden zij een (rolstoel toegankelijk) excursie programma aan. Uiteraard verschilt deze per dag en is het aangeboden programma afgestemd op de wensen en de mogelijkheden van de gasten. U bepaalt zelf aan welke programma onderdelen u deelneemt, het is tenslotte uw vakantie en staan uw wensen voorop.

Cabines

De MS-Viola is uitgerust met 34 aangepaste dubbele cabines en 27 dubbele standaard cabines. Op zo'n prachtig vakantieschip logeert u in cabines als hotelkamers. Iedere cabine is bijzonder stijlvol ingericht en het moderne chique interieur ademt de sfeer uit van een luxe hotelschip. Nergens is op bezuinigd om u vooral een luxueuze en bovenal een comfortabele riviercruise te laten beleven.

De MS-Viola beschikt over 34 aangepaste én 25 niet aangepaste hutten. De (noodzakelijke) aanpassingen zijn subtiel verwerkt waardoor het 'karakter van een ziekenhuis'  nergens is terug te vinden. Natuurlijk is het hele schip goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel.

De aangepaste cabines zijn compleet ingericht met o.a. hoog/laag bedden, goed toegankelijke sanitaire ruimtes. Verder beschikken alle cabines over eigen klimaatregeling, een alarmbel en een flatscreen TV. 

Volledig aangepaste badkamers

Op de aangepaste badkamers van de MS-Viola is nergens bezuinigd. De ergonomische indeling zorgt voor royale bewegingsvrijheid.

Per 2  kamers is er 1 (gedeelde) badkamer. Ondanks het delen van de badkamer is privacy absoluut gewaarborgd. Zodra u uw badkamerdeur sluit is de badkamer niet meer toegankelijk vanaf de andere zijde.

De badkamer is toegankelijk middels extra grote Easy-close deuren en is o.a. voorzien van 2 opklapbeugels aan weerszijde van het toilet, royale berijdbare douche met douche klapzitje en beugels aan de wanden. Gehard glazen spatscherm. Onder rijdbare wastafel met geïntegreerde handgrepen en een grote gekantelde spiegel.Het licht schakelt automatisch in d.m.v. een beweging sensor. Het aanwezige persoonlijke alarm staat 24 uur per dag in verbinding met de receptie.

Uw voordeeel:  Korting bij MS-Viola cruises: 

Boekingen vóór 01 januari 2020: 

  • géén boekingskosten t.w.v. € 35,00
  • ontvangen een vroegboekkorting tot € 35,00
  • ontvangen 1 gratis excursie t.w.v. € 15,00


Boekingen NA 01 januari 2020:

  • géén boekingskosten t.w.v € 35.00
  • ontvangen 1 excursie gratis t.w.v. € 15,00

*** Alle bovenstaande kortingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen ***

Aan huis: Nee

www.ms-viola.nl/meander  | +31481746000 

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u