Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Was en strijkservice

Algemeen
Of het nu om wassen of stomen gaat, het reinigen van textiel begint altijd bij het luisteren naar uw wensen en verlangens. Voor Mengelers textielreiniging is klantgerichtheid al ruim 70 jaar het uitgangspunt. Door de jarenlange ervaring als kwaliteitsstomerij en kwaliteitswasserij biedt Mengelers een totaalpakket aan op het gebied van textielreiniging. Servicepunten vindt u heel Zuid-Limburg. Al 70 jaar service en kwaliteit in Zuid-Limburg

Samen met u worden concrete afspraken gemaakt over:
• Wat en hoeveel u wilt laten reinigen
• Op welke wijze het wordt gereinigd
• Waar u dit wilt laten reinigen (en bezorgen)
• Welke kosten dit met zich meebrengt

Leverancier
Mengelers Textielreiniging B.V.

Uw voordeel
10% korting 

Dienst aan huis
ja 

Algemeen
Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met een overvolle agenda? Geen zin meer om uw kostbare tijd te besteden aan uw was- en strijkgoed en geen tijd om langs de stomerij te gaan? Clean Shirt Service is uw betrouwbare partner voor al uw was-, stoom- en strijkgoed. Omdat zij geen bulk afwerken, kan er extra aandacht worden besteed aan de behandeling van uw kostbare textiel. De flexibele bezorgservice maakt het pakket compleet. Korte lijntjes en persoonlijke service staan ons centraal. 

Maar ook voor cliënten in verzorgingshuizen en mensen die langer zelfstandig thuis willen wonen, maakt Clean Shirt Service het verzorgen van het persoonsgebonden wasgoed betaalbaar en mogelijk. 

Leverancier
Clean Shirt Service

Uw voordeel
10% korting

Dienst aan huis
ja


Algemeen:

Was- en strijkservice aan huis.
U kunt kiezen uit twee abonnementen: uw was wordt dan één of twee keer per week opgehaald.

Uw voordeel:

Als abonnee van Meander eXtra ontvangt u bij het afsluiten van een abonnement voor minimaal één keer per week was ophalen eenmalig een gratis reiniging voor twee éénpersoonsdekbedden of één tweepersoonsdekbed ter waarde van € 22,45.

Aan huis:

Ja

Website:

Pakkie-an