Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Neven Matrasreiniging

Algemeen
Neven Matrasreiniging komt bij u op locatie. De matras blijft op het bed liggen en de reinigingsmachine wordt op de matras geplaatst. Met trillingen worden alle verontreinigingen los gemaakt en met de vacuümpomp eruit gezogen. Dit gebeurt van beide zijden van de matras. De UVC-straling voor op de machine doden reeds de huisstofmijten. Zo worden ook de kussens en eventueel de boxspring mee gereinigd. Daarna wordt alles behandeld met een antibacteriële spray.Omdat het een droge reiniging is, kan het bed na 10 minuten weer worden opgemaakt.
Neven Matrasreiniging heeft zich gespecialiseerd in het intern reinigen van matrassen.
Het reinigingssysteem werd in 2006 door ECARF (Europees Centre for Allergie Research Foundation ) van de Universiteit te Berlijn als allergie-vriendelijkste product aanbevolen.

In ieder matras bevinden zich tot 2 miljoen huisstofmijten, honderden grammen huidschilfers, stof, bacteriën, schimmels en sporen. De hoeveelheid uitwerpselen van de huisstofmijt, die de allergenen stof guanine bevat is erg hoog, wat allemaal in de matras terecht komt.

De oplossing is de matras intern te laten reinigen zodat alle vervuiling en in het bijzonder de huidschilfers, bacteriën, huisstofmijtuitwerpselen en mijten gedood en eruit gehaald worden.
Chemievrij. Bij een reiniging laten we zien hoeveel vervuiling uit de matras komt.

Website
Neven Matrasreiniging 

Uw voordeel
Meander eXtra abonnees ontvangen 7,5% korting op reiniging en producten

Dienst aan huis
ja


Ook interessant voor u