Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Klussendienst - D'r Sjalter


Klussendienst - D'r Sjalter

De Klussendienst van d'r Sjalter is zowel voor menig bedrijf als voor particuliere opdrachtgevers een uitkomst. Van het buiten- en binnenschilderwerk, behangwerk of het zetten van tegels. En van montage van plafonds, wanden en vloeren tot het plaatsen van een schutting of het opruimen en onderhouden van de tuin: onze mensen leveren kwaliteit en natuurlijk met garantie op het geleverde werk.

Als Stichting Werkcorporatie Kerkrade helpt d'r Sjalter werkzoekenden met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Op basis van kansen en mogelijkheden volgen de medewerkers een gerichte vakopleiding, om vervolgens via een stage of leer-/werktraject werkervaring op te doen. Zo investeert d'r Sjalter in vakmensen. De bijzondere en waardevolle kwaliteiten van de medewerkers komen vervolgens volledig ten goede aan de gemeenten, wijken, bewoners en bedrijven in Zuid-Limburg.

Abonneevoordeel: 10% korting.
Aan huis: Ja

045-535 48 00  | info@sjalter.nl | www.sjalter.nl

 

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u