Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Klussendienst D'r Sjalter

Klussendienst aan huis

Algemeen
De Klussendienst van d'r Sjalter is zowel voor menig bedrijf als voor particuliere opdrachtgevers een uitkomst. Alle mogelijke klussen waarvoor u zelf geen tijd heeft, die u zelf niet kunt uitvoeren en waarvoor u liever een professioneel bedrijf inschakelt, kunt u met een gerust hart aan d'r Sjalter toevertrouwen.
Van het buiten- en binnenschilderwerk, behangwerk of het zetten van tegels. En van montage van plafonds, wanden en vloeren tot het plaatsen van een schutting of het opruimen en onderhouden van de tuin: onze mensen leveren kwaliteit en natuurlijk met garantie op het geleverde werk.
D'r Sjalter is in 1999 opgericht in Kerkrade en heeft als motto "d'r Sjalter, dat Werkt" . Als Stichting Werkcorporatie Kerkrade helpt d'r Sjalter werkzoekenden met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Op basis van kansen en mogelijkheden volgen de medewerkers een gerichte vakopleiding, om vervolgens via een stage of leer-/werktraject werkervaring op te doen.
Zo investeert d'r Sjalter in vakmensen. De bijzondere en waardevolle kwaliteiten van de medewerkers komen vervolgens volledig ten goede aan de gemeenten, wijken, bewoners en bedrijven in Zuid-Limburg.  En zowel voor particuliere als voor zakelijke opdrachtgevers voert d'r Sjalter binnen en buiten kleine maar ook grote klussen uit.

Leverancier
D’r Sjalter

Uw voordeel
Abonnees van Meander eXtra ontvangen 10% korting.

Dienst aan huis
ja 

Ook interessant voor u