Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Stoppen met roken

De groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ is een bewezen effectieve methode om te stoppen met roken. De groepstraining bestaat uit 7 bijeenkomsten van 1,5 uur en wordt verzorgt door een speciaal daarvoor opgeleide stoppen met roken professional. Tijdens de eerste twee bijeenkomsten wordt u voorbereid op het stopmoment dat in de derde bijeenkomst plaats zal vinden. Tijdens de derde bijeenkomst zal u gezamenlijk met de andere deelnemers stoppen met roken.
Bijeenkomst  vier tot en met zeven staan in het teken van de verdere begeleiding van u zodat u na afloop van de training 7 weken gestopt bent.

Leverancier
Sinefuma

Uw voordeel
Abonnees van Meander eXtra ontvangen een VVV bon t.w.v. € 10,00.

Aan huis
Nee op locatie

Via Syl Via
Algemeen
Voor rokers: Stoppen met roken is niet gemakkelijk. Gun uzelf hierbij goede ondersteuning. Dit kan in groepsverband, via persoonlijke consulten of telefonisch. In alle gevallen vergroot u de kans van slagen van uw stoppoging aanzienlijk!
Voor zwangere rokers:Stoppen met roken voor zwangeren is nóg moeilijker. Gun uzelf én uw kleine een rookvrije start en maak gebruik van ‘Rookvrij! Allebei?’ Dit is een unieke en effectieve telefonische begeleiding speciaal voor (aanstaande) zwangeren en hun partners!

Leverancier
Via Syl Via 


DEMA Balance your life

Algemeen: Stoppen met roken laser behandeling

Uw voordeel: €15 euro korting ipv €140 betaald u €125

Aan huis: Nee

Website: www.demabalanceyourlife.nl