Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Stomydo stomadouche

Algemeen: 

Onbekommerd leven is wat iedereen het allerliefste wil. Met die gedachte is samen met dragers van een stoma gewerkt aan een nieuw en doeltreffend verzorgingsproduct: de Stomydo, een handzame douche waarmee u snel en gemakkelijk uw stoma en omringende huid kunt reinigen en verzorgen.

En er zijn nog meer voordelen. Zoals het oplossen van de achtergebleven plakresten op uw huid. In het verleden moest u deze zelf met gaasjes verwijderen waardoor de huid rond uw stoma onnodig geïrriteerd raakte. Met Stomydo behoort dit tot het verleden. De douche reinigt niet alleen de huid rondom het stomaroosje, maar verwijdert tevens achtergebleven plakresten. Waarna u weer fris en schoon uw dag kunt vervolgen.

Meer voordelen

Een niet onbelangrijk, extra voordeel van de stomadouche is dat de huid rondom het roosje op een aangename wijze wordt gestimuleerd. De masserende waterstraal zorgt voor een betere doorbloeding van de huid – en stimuleert daardoor de vernieuwing ervan. Stomydo is een verzorgingsproduct waarin verschillende voordelen gelijktijdig samenvallen.

Gepatenteerd product

De flexibele afdichting op de huid en de bijzondere wijze van reiniging – de waterstralen sproeien rond het roosje. De presentatie van Stomydo op diverse stomapoli – na een intensieve testfase door een groep stomadragers – leidde tot tal van enthousiaste reacties.


Uw voordeel:

Stomadouche: 40% korting ipv € 298,00 nu € 178,80

Plakverwarmer: 25% korting ipv € 149,00 nu € 111,75


Aan huis:

Nee


Website:

Stomydo 

Ook interessant voor u