Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Sporten - SnowWorld Healthclub Landgraaf

Sporten - SnowWorld Healthclub Landgraaf


Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuis voelt, u goede begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar uw doelen behaald worden? Wilt u daarnaast sporten bij een exclusieve en complete healthclub in de omgeving? SnowWorld Healthclub helpt u verantwoord en met plezier te sporten. In een ontspannen sfeer kunt u bewust bezig zijn met uw gezondheid. Zij motiveren u om gezond en actief te leven. 

Ongeacht uw trainingsniveau of gewicht kunt u op een prettige en verantwoordelijke wijze uw conditie verbeteren, afvallen en/of krachttraining beoefenen. Om u te ondersteunen in het behalen van uw doelstellingen word u, na een eerste intake afspraak, vrijblijvend bijgestaan door gecertificeerde trainers. 

Lekker ontspannen na alle inspanning? In SnowWorld Healthclub is het gebruik van alle wellnessfaciliteiten inbegrepen in uw lidmaatschap. U profiteert van prachtige en moderne faciliteiten als de Finse sauna, een heerlijke loungehoek met ligbedden, voetenbaden, douchefaciliteiten en een mooi buitenterras.

Abonneevoordeel: 10% korting p.p. per maand op de volgende abonnementen:

- Result Comfort ( 1 jarig abonnement, 1 x per week toegang)
€42,75 normaal €47,50
- Result Premium (1 jarig abonnement, onbeperkt toegang)
€58,95 normaal €65,50
- Lifestyle Comfort (2 jarig abonnement, 1 x per week toegang)
€40,05 normaal €44,50
- Lifestyle Premium (2 jarig abonnement, onbeperkt toegang)
  €52,20 normaal €58,00

Aan huis: Nee

045-547 05 47 | landgraaf@snowworldhealthclub.com  | www.snowworldhealthclub.com 


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u