Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Kookworkshop Heuschen & Schrouff

Algemeen:

Verandering van Spijs….

Heeft u heerlijk gegeten in een Aziatisch restaurant en wilt u wel eens weten wat toch die smaaksensatie aan kruiden en specerijen is die u heeft ervaren? De wereldkeuken biedt zoveel smakelijk eten. Bij de Asian Cash & Carry vindt u een enorme variëteit aan etnische levensmiddelen. Het is dé toko in Landgraaf.

Naast het uitgebreide assortiment aan exotische levensmiddelen, worden ook kookworkshops verzorgd. Bent u fan van Asian Food en altijd al eens authentiek Aziatisch willen leren koken? Leer van Aziatische koks hoe je de lekkerste Thaise rode curry, de heerlijkste Indonesische Bami Goreng, de verrukkelijke Indiase Tikka Masala of de allerbeste sushi maakt.

Samen met collega’s of leerlingen gezellig koken, als cadeautje voor de verjaardag van uw beste vriend(in), of met het gezin: een kookworkshop is altijd een goed idee!

In de keuken kunt u in groepsverband Thaise, Indonesische, Indiase, Vietnamese, Japanse en Sushi kookworkshops volgen. Iedere deelnemer maakt hierbij zelf 3 gerechten.

Een workshop op maat is ook altijd mogelijk.

Leverancier: Heuschen & Schrouff

Uw voordeel:

Kosten Kookworkshop: €35 (all-in met eten en drinken)*

*Gratis keukenschort + 15% korting voucher te besteden in de Asian Cash & Carry op vertoon van het Meander lidmaatschap.

Aan huis: 

nee


Ook interessant voor u