Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Zangeres - Gabriella Massa

Zangeres - Gabriella Massa

Met haar ruime ervaring, breed repertoire en haar warme stem is de van oorsprong Italiaanse Gabriella Massa compleet en veelzijdig.
Deze professionele zangeres is te boeken voor o.a.:

• Huwelijken
Bijna alle liedjes kunnen worden gezongen. Gabriella stemt uw wensen af tijdens een kennismakingsgesprek. Veel gevraagde liedjes zijn: ‘The power of love’, ‘A moment like this’ of ‘Perfect’. Ze maakt uw huwelijksvoltrekking extra bijzonder.

www.huwelijkszangereslimburg.nl

• Uitvaarten
Niets is zo persoonlijk als een uitvaart. Het moet passen bij de overledene en hoe hij of zij in het leven stond. Vooraf worden wensen zorgvuldig doorgesproken en een repertoire gekozen dat aansluit en waar de nabestaanden zich prettig bij voelen.

www.uitvaartzangeresparkstad.nl

• Bedrijfsfeesten
Wilt u dat uw feest speciaal en interactief wordt? Dat kan! Gabriella wordt niet voor niets een rasechte entertainer genoemd. Zij zorgt ervoor dat alle gasten binnen een mum van tijd op de dansvloer staan. En er waarschijnlijk niet meer vanaf willen komen...

Uw voordeel: 5% korting op de offerte
Aan huis: Op locatie

06-40 00 71 07 | info@gabriellamassa.com | www.gabriellamassa.com


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u