Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Uitvaart Limburg

Algemeen: 

UITVAARTLIMBURG is ontstaan vanuit de gedachte dat een uitvaart geen duizenden euro’s hoeft te kosten. Máár, we vinden het wel belangrijk dat de uitvaart díe we verzorgen, nabestaanden het gevoel geeft dat een leven mooi is afgesloten. Wij streven ernaar elke uitvaart bespreekbaar,  betaalbaar en onvergetelijk te maken.

Om deze reden hebben wij 3 crematiepakketten en 1 begrafenispakket samengesteld. Hierin is opgenomen wat minimaal geregeld moet worden voor elke uitvaart. De pakketten breiden zich verder uit naarmate men meer binnen de uitvaart verzorgd wil hebben.

Past één van onze uitvaartpakketten niet bij uw wensen? Het is uiteraard ook mogelijk een uitvaart geheel op maat naar uw eigen wensen samen te stellen. Samen met u bepalen we aan de hand van uw wensen wat de mogelijkheden zijn en maken we een offerte op maat. 

Ons team bestaat uit 3 vaste uitvaartverzorgers met jaren ervaring in een breed werkveld. Hierdoor kunnen wij inspelen op uw persoonlijke wensen en u de aandacht geven die u verdient. Sinds 2012 verzorgen wij in de regio Parkstad, Maastricht-Heuvelland en het Mergelland persoonlijke uitvaarten op diverse uitvaartlocaties.

Leverancier:

Uitvaart Limburg

Uw voordeel: 

-10% korting op bloemwerk óf 10% korting op alle aanvullend drukwerk (besteld via Uitvaart Limburg)

-Gratis digitale vingerafdruk (een vingerafdruk wordt enkel genomen indien gewenst door nabestaanden)

Aan huis:

ja

Ook interessant voor u