Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts, dokter Sadiek.

Wanneer u op of na uw 75e jaar uw rijbewijs wilt laten verlengen, bent u verplicht u medisch te laten keuren. Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).  Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

De keuringslocaties zijn o.a.: Heerlen (Heerlerbaan 114), Sittard, Venlo, Susteren, Maastricht, Gulpen, Valkenburg.

Abonneevoordeel:- Rijbewijskeuring voor abonnees 75+: €40,- (incl. BTW)  i.p.v. €50,-- Rijbewijskeuring voor cat. A/B/BE incl. ledenvoordeel: €65,81

Aan huis: Nee

Per 15 februari 2021 kunt u op verschillende manieren eenvoudig een afspraak voor een medische-en/of rijbewijskeuring maken door:

  1. rechtstreeks te mailen via: afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl
  2. rechtstreeks met één van hun call agents te bellen op het landelijke nummer 085-01 80 800 
  3. direct uw afspraak online in te boeken via rijbewijskeuringsarts-mobiel.nl 

085-0180800 | www.rijbewijskeuringsarts.nl  

Rijbewijskeuringen - dokter Sadiek

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u