Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Massage - Massagepraktijk Ernes

Massage - Massagepraktijk ErnesIn de massagepraktijk kunt u terecht voor een heerlijke massage van rug, nek, schouders, benen en voeten. Massagepraktijk Ernes heeft reeds 16 jaar ervaring, o.a. op het gebied van sportmassage, ayurvedische massage, stoelmassage, hotstone massage en ontspanningsmassage. Ontdek dat geen massage hetzelfde is, omdat iedere massage afgestemd wordt op u. Het team van Massage Praktijk Ernes weet waar de accenten in de behandelingen moeten liggen; maatwerk is daardoor gegarandeerd. Bezoek de praktijk voor een heerlijke en ontspannende massage, zonder dat daar een pijnklacht aan ten grondslag hoeft te liggen. Het is niet enkel de aanraking van het lichaam, maar de massages bieden ook emotionele, mentale en spirituele ondersteuning. Bij de diverse soorten massages zijn de meditatieve en rustgevende aspecten van groot belang.

Massagepraktijk Ernes helpt u op weg naar ontspanning en balans. Het doel is om te zorgen dat u voldaan en tevreden naar huis gaat. Ze garanderen kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Abonneevoordeel: 10% korting op diversen behandelingen
Aan huis: Ja

06-33 74 26 69 / 06-13 50 04 01 (ook via Whatsapp) | info@massagepraktijkernes.nl | www.massagepraktijkernes.nl


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u