Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Kunstgebitverzorging

Voor een tandprotheticus die gespecialiseerd is in het maken van kunstgebitten hoeft u niet verder te zoeken. U kunt bij deze specialist terecht voor nieuwe prothesen, ook op implantaten, reparaties, opvullen (rebasen), gedeeltelijke gebitsprotheses zowel frames (metaal als kunststof), gebitsbeschermers, knarsplaatjes, enz.
Deze specialist brengt weer een brede glimlach op uw gezicht en laat u weer van elke maaltijd genieten. Voor meer informatie klikt u hier.PRO-TAND


Algemeen:

Een slecht passende gebitsprothese kan een behoorlijke belemmering zijn in uw dagelijks leven. Pijnlijke kaken en/of het constant rekening moeten houden met een loszittende gebitsprothese, bijvoorbeeld tijdens het eten en praten, is zeer vervelend. Gelukkig kunt u terecht bij pro-tand in Landgraaf. Tandprotheticus Daniël van der Zwaag is gespecialiseerd in het vervaardigen van gebitsprotheses, ook voor reparaties en aanpassingen van uw gebitsprothese bent u bij hem aan het juiste adres. U kunt pro-tand vinden aan de oude markt in Waubach, de ingang van de praktijk is op de kerkberg. Ook is het mogelijk om, indien u slecht ter been bent, de behandelingen bij u thuis te laten plaatsvinden.
Voor meer informatie kunt u van maandag t/m vrijdag bellen naar 045-533 33 55, of neem een kijkje op onze website www.pro-tand.eu.


De Graaf C.I.P.T.


Bij de Graaf C.I.P.T. bent u op het juiste adres voor deskundig advies en het aanmeten van uw nieuw te vervaardigen kunstgebit, klikgebit, immediaat prothese of partiële prothese. 

Ook voor problemen aan uw huidige gebitsprothese, reparaties, rebasingen of uitbreidingen kunt u bij hun terecht.In eigen laboratorium maken ze aan de hand van uw wensen een individueel opgesteld en passend kunstgebit.

U bent niet afhankelijk van een verwijzing van de tandarts om langs te komen. Laat de zorg aan uw kunstgebit over aan De Graaf C.I.P.T.

Als extra service bieden zij behandelingen in het weekend aan en bij medische belemmeringen huisbezoeken. 

Bel voor een vrijblijvende afspraak en als abonnee krijgt u bij aanschaf van een nieuwe prothese een verzorgingsset cadeau.

Maria Gorettistraat 172

Kerkrade

045-5462200