Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Financiele hulp

Algemeen
Bewind van Formaat is een organisatie die hulp biedt aan mensen die hun financiële of persoonlijke belangen niet (meer) zelf kunnen behartigen en daarbij ondersteuning nodig hebben. De dienstverlening is heel breed en is er voor iedereen. Bewindvoering is bijvoorbeeld bedoeld voor mensen met een psychisch probleem, mensen met een beperking en dementerenden. Heeft u een klein steuntje in de rug nodig om uw betalingsverplichtingen op orde te krijgen, dan is budgetbeheer wellicht iets voor u. Wanneer u kampt met grotere financiële problemen, zoals schulden, dan is het zeker zaak zo snel mogelijk te handelen. Iedereen komt voor schuldhulpverlening in aanmerking. Ook in dat geval kan (tijdelijke) bewindvoering een goede oplossing zijn. Maar ook andere vormen van begeleiding zijn mogelijk. 

Leverancier
Bewind van Formaat 

Uw voordeel
Op vertoon van uw pas ontvangt u 5% korting op de aanvangswerkzaamheden voor budgetbeheer. 

Aan huis
Ja


Algemeen
Kunt u uw eigen financiën niet (meer) zelf regelen of bent u de controle over uw financiën kwijt? Wij behartigen de financiële belangen van mensen die dat zelf niet meer kunnen door bijvoorbeeld ziekte, leeftijd, sociale, lichamelijke en/of geestelijke omstandigheden of door schulden. Door het behartigen van de financiële belangen voor onze cliënten willen wij zorgen voor financiële rust en het op orde brengen en houden van hun financiën.

Bij 045 Bewind & Beheer staat de cliënt centraal. U kunt 24/7 zien wat wij doen. Wij communiceren helder en snel. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij weten waar we het over hebben en volgen ook regelmatig cursussen om onze kennis up to date te houden. Wij hebben een juridische opleiding & achtergrond. Eventuele juridische vragen worden dan ook opgepakt

Onze diensten
Al onze diensten zijn gericht op het  stabiliseren van de financiële situatie en zelfredzaamheid van de cliënt. Onze diensten bestaan uit:
Bewindvoering
Inkomensbeheer
Budgetcoaching 

Leverancier
045 Bewind & Beheer

Uw voordeel
Meander eXtra abonnees krijgen standaard 10% korting op onze diensten inkomensbeheer en budgetcoaching. Daarnaast ontvangen abonnees ook € 50,- korting op het intaketarief voor inkomensbeheer

Dienst aan huis
ja