Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Belastingadvies - MK-Adviseurs

MK Adviseurs vind dat hun klanten het waard zijn dat ze worden voorzien van juiste, klantgerichte en accurate (financiële) informatie en adviezen. Samen met hun klanten de beste oplossing zoeken is wat ze doen. 

MK Accountants & Adviseurs is al jaren een betrouwbare en betrokken partner voor het midden- en kleinbedrijf binnen zuid en midden Limburg. Veel bedrijven en instellingen maken graag gebruik van hun diensten op het gebied van administratie, interim finance, jaarrekeningen en loonheffing terwijl hun adviezen voor een adequate bedrijfsvoering en optimale belastingheffing hoog worden gewaardeerd.
 Ook voor particulieren is MK Accountants & Adviseurs graag van toegevoegde waarde. Hierbij gaat het met name om hun hulp bij aangifte en toeslagen maar ook om een stuk persoonlijke vermogensplanning binnen de wirwar van regels vanuit gezondheidszorg en successie.
 Vanuit hun kantoren in Nuth en Echt werken ze bij MK Accountants & Adviseurs naar een langdurige klantrelatie en dat tegen scherpe tarieven.
 Graag willen ze dit allemaal in een persoonlijk gesprek nader toelichten en samen bekijken op welke wijze zij iets voor u mogen betekenen.
 

Abonneevoordeel: 10% korting op de tarieven.

Aan huis: ja
 
 045-5506611 |  info@kmadviseurs.nl | www.mkadviseurs.nl

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u