Audicien - Oogvoororen

Audicien - Oogvoororen

Oogvoororen.nl is opgericht met als doel meer transparantie naar de hoorbranche te brengen en de regierol in handen van de klant te leggen. Op de website zijn alle prijzen en specificaties van alle A-merk hoortoestellen te vinden. De klant kan kiezen om aan huis bezocht te worden, een vestiging te bezoeken of online service te genieten.

Oogvoororen.nl is specialist in hoorzorg aan huis, daarnaast kunt u terecht in één van de 12 vestigingen. De audiciens die aan huis komen beschikken over dezelfde meet- en aanpasapparatuur als de vestigingen, hierdoor is er geen kwaliteitsverschil. Met een groot team doen zij hoortesten, adviesgesprekken en aanpassingen van hoortoestellen aan huis. Als één van de weinige audicienbedrijven biedt Oogvoororen.nl keuze uit bijna 700 A-merk hoortoestellen, de grootste keuze van Nederland. Zo is er altijd een geschikt hoortoestel voor iedere klant te kiezen.

Abonneevoordeel

  • 1 jaar gratis hoortoestelbatterijen 
  • 10% korting op accessoires 
  • 10% korting op een onderhoudspakket
  •  € 50,- korting per toestel bij aanschaf hoortoestellen zonder vergoeding

Aan huis: Ja

Bij het maken van een afspraak graag aangeven dat u abonnee van Meander eXtra bent.

085-4863743 | Oogvoororen.nl | info@oogvoororen.nlOogvoororen

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep