Naast het uitgebreide assortiment aan exotische levensmiddelen bij de Asian Cash & Carry (onderdeel van Heuschen & Schrouff Oriental Food, de toonaangevende importeur van Asian Food), verzorgen zij ook kookworkshops. Bent u fan van Asian Food en heeft u altijd al eens authentiek Aziatisch willen leren koken? Leer van de Aziatische koks hoe u de lekkerste Thaise rode curry, de heerlijkste Indonesische Bami Goreng, de verrukkelijke Indiase Tikka Masala of de allerbeste sushi maakt.Samen met collega’s of vrienden gezellig koken. Als cadeautje voor een verjaardag of met het hele gezin: een kookworkshop is altijd een goed idee! In de keuken van Asian Cash & Carry kunt u in groepsverband Thaise, Indonesische, Indiase, Vietnamese en Sushi kookworkshops volgen. Iedere deelnemer maakt hierbij zelf 3 gerechten. Ook is het in overleg mogelijk om een workshop op maat te organiseren.

Abonneevoordeel: Bij de workshop (incl. gratis keukenschort, alle materialen, koffie, thee, fris en wijn) ontvangt u een 10% korting voucher. Bij besteding in de Asian Cash & Carry ontvangt u op vertoon van de Meander eXtra abonneepas i.c.m. de korting voucher 15% i.p.v. 10% korting.

Aan huis: Nee

045-5338200 | info@asiancashcarry.nl | www.asiancashcarry.nl/kookworkshops

Kookworkshops - Heuschen & Schrouff

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep