Fietsenwinkel - Bike Totaal Brandhof Bikes

Fietsenwinkel - Bike Totaal Brandhof Bikes

Wilt u professionele hulp bij aanschaf van een fiets, een goede afhandeling en perfecte service? Dan bent u bij Brandhof Bikes aan het juiste adres! Iedere klant van jong tot oud is van harte welkom in deze moderne fietsen- speciaalzaak.Zij hebben een groot assortiment aan elektrische fietsen en stadsfietsen tot sportieve fietsen, moutainbikes en kinderfietsen. Ook voor onderdelen, banden, fietsverzekeringen, reparaties, fietskleding, schoenen,diverse accessoires en voor het huren van een fiets kunt u hier terecht.

Abonneevoordeel: Koopt u als abonnee van Meander eXtra bij Brandhof Bikes een stadsfiets of e-bike, dan krijgt u een tegoedbon t.w.v. € 50,00. Deze bon kunt u besteden aan diverse fietsaccessoires zoals bijvoorbeeld een leuke fietstas, een slot, een fietshelm maar ook onderdelen.

Aan huis: Ja

045-532 73 16 | info@brandhofbikes.nl | www.brandhofbikes.biketotaal.nl 


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep