Gewichtsbeheersing-MPower Laser

Gewichtsbeheersing-MPower Laser

Hulp bij gewichtsbeheersing? Lasertherapie biedt ook hulp en ondersteuning bij gewichtsbeheersing. Lasertherapie is echter geen toverstokje in de behandeling van gewichtsbeheersing, de motivatie van de klant is doorslaggevend. Acupunctuur stimuleert de endorfine productie welk invloed heeft op uw spijsvertering en hormonale systemen. Dit helpt om organen en orgaansystemen (metabolisme), die te snel werken of juist te langzaam, weer in evenwicht te brengen. Ook helpt het uw wilskracht te verbeteren, is er duidelijke daling van de eetlust en neemt zoetbehoefte af.

Na het maken van een afspraak wordt de behandeling bij u thuis gegeven, in uw eigen vertrouwde omgeving. Uiteraard wordt tijdens de behandeling een mondkapje gedragen.

Ondersteuning bij gewichtsbeheersing.Meest optimale resultaat wordt bereikt bij 1 x per week gedurende 12 weken. Intake en behandeling duurt circa 1 uur. Nabehandelingen circa half uur

Abonneevoordeel: € 5,00 korting per behandeling. U betaalt €40,00 i.p.v. €45,00 euro per behandeling


Nieuw: Spray Tan
Binnen 10 minuten veilig bruin. Spray Tan is niet, zoals bijvoorbeeld zonnebanken, schadelijk voor de huid. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Mpower Laser.

Abonneevoordeel:  € 2,50 korting voor spray Tan hele lichaam. U betaalt €22,50 i.p.v. €25,00.

 Aan huis: Ja

Tel: 06-21361872 | mpower.laser@gmail.comMPower lasertherapie

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep