Wassen zonder water: 

Makkelijk, hygiënisch en comfortabel bij (langdurige) verzorging thuis

In de waspakketten van CareBoxCompany vindt u alle producten om het gezicht en lichaam snel, hygiënisch en eenvoudig te wassen zonder water. Ideaal wanneer u minder mobiel bent, iemand moet wassen die bedlegerig is of het gewoon makkelijker vindt om zonder water te wassen. Door de samenstelling van de producten worden de reiniging en verzorging gecombineerd in één handeling. Afspoelen of afdrogen is niet meer nodig.

Er zijn 4 verschillende waspakketten verkrijgbaar: 

  • Het Basis waspakket, samengesteld met reinigende en verzorgende producten die het wassen van het lichaam minder belastend en comfortabeler maken. 
  • Het Incontinentie waspakket, beschermende, reinigende en verzorgende producten voor hygiënische incontinentiezorg. Door de toevoeging van de Perineum Wipes en Perineum Gloves kan de juiste incontinentiezorg comfortabel en snel worden uitgevoerd en krijgt de kwetsbare huid de zorg die het nodig heeft. 
  • Het Incontinentie Plus waspakket, ondersteunt de kwetsbare huid bij herstel. Dankzij de toevoeging van de Swash Perineum+ Wipes krijgt de aangetaste huid door bijvoorbeeld smetten en doorligplekken de bescherming die het verdient. De 4-in-1 werking – reiniging, verzorging, bescherming én ondersteuning van huidherstel – maakt incontinentiezorg makkelijker, comfortabeler en sneller. 
  • De Palliatieve ZorgBox, een zorgpakket speciaal samengesteld voor intensieve zorg in de palliatieve fase. Naast extra aandacht voor wassen, biedt dit pakket ook producten voor haarverzorging, mondverzorging en algemene hygiëne.

De producten in onze waspakketten zijn geschikt voor alle huidtypes. U kunt de washandjes en wasdoekjes opwarmen in de magnetron voor een comfortabele, warme wasbeurt. 

Abonneevoordeel: ontvang 10% korting op uw eerste bestelling met kortingscode Waspakket10%

Ga naar www.careboxcompany.nl/meander-extra voor het plaatsen van uw bestelling en de korting wordt automatisch verrekend. 

Aan huis: ja

www.careboxcompany.nl | 0413-330 752 | service@careboxcompany.nl

Carebox Company

ZorgboxSwash hygiëneSwash hygiëne


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep