Personenalarmering - Meander Personenalarmering

Personenalarmering - Meander Personenalarmering

Professionele hulp binnen handbereik. U woont zelfstandig maar wilt toch de zekerheid van directe hulp in een noodsituatie? Door een abonnement op personenalarmering kunt u 24 uur per dag hulp inroepen.

Kosten en algemene voorwaarden. De maandelijkse huurprijs van de apparatuur en mogelijke andere kosten zijn afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Lees verder voor de  Tarieven Personenalarmering MAART 2023 en de  algemene voorwaarden personenalarmering (april 2018)

Folder

Hier kunt u onze folder Personenalarmering downloaden.

Meer informatie?
Voor aanvullende informatie over tarieven en voor het aanvragen van een informatiepakket kunt u contact opnemen met de Klantenservice van MeanderGroep, op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur via telefoonnummer 0900 699 0 699 of mailen naar Meander Klantenservice

Let op! Vertraagde levering / plaatsing alarmeringsapparatuur

Mogelijk bent u, na het lezen van de informatie op de website, van plan om personenalarmering aan te vragen. Op dit moment hebben wij helaas te maken met vertraging rondom de installatie van de personenalarmering, als gevolg van personeelstekorten bij onze leverancier.

Dit betekent dat de doorlooptijd van uw alarmeringsaanvraag geen 2 weken maar mogelijk 4 tot 6 weken gaat duren.

Wij bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan en wij hopen dat deze problemen op korte termijn verholpen worden.

Vul onderstaand formulier in om het informatie pakket aan te vragen.

 

Gegevens ontvanger

Formaat: 08-10-1978

Ontvangen perVoor meer informatie over Meander personenalarmering klikt u hier

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep