Klussendienst - De woningopknapper

Klussendienst - De woningopknapper


Welkom bij de woningopknapper,

De Woningopknapper is gespecialiseerd in het opknappen en opvrolijken van uw woning. Zij denken met hun klanten mee en proberen samen tot de beste oplossing te komen. Dat doen ze snel, secuur en met professioneel materiaal tegen een vaste aangename prijs.

U bent bij hun aan het juiste adres voor een snelle en heldere offerte, voor een vaste prijs zonder meerwerk, voor een professionele uitvoering zonder lange wachttijden en met een prima service en nazorg.

De prijs laag houden, kunnen zij door de kosten laag te houden. Dat is hun policy! Daarom rijden zij geen dure bedrijfswagens, hebben zij geen bedrijfspanden, geen werknemers in vaste dienst, doen zij niet mee aan dure reclamecampagnes en doen ze alleen dingen waar ze goed in zijn. En daar plukt u direct de vruchten van. Zo doen ze dat!

Vraag naar een vrijblijvende offerte en bel of Whatsapp naar 06-48556171. 

Abonneevoordeel: 10% korting op alle diensten

Aan huis: Ja

06-48 55 61 71 |  dewoningopknapper@gmail.com  |  www.dewoningopknapper.nl 


WoningopknapperHeeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep