Verbinding

Intro raad van bestuur: Jack Jansen en Michael Ehlen

Als nieuwe raad van bestuur hebben wij kennis mogen maken met veel medewerkers van Meander die met grote bevlogenheid elke dag invulling geven aan de zorg voor de klanten en bewoners. Dit hebben wij gezien in de praktijk van alledag, tijdens het meelopen en de vele gesprekken op de locaties. Hier hebben wij mogen ervaren hoe onze collega’s een warme en zorgzame verbinding met onze klanten en bewoners maken. 

Graag willen wij deze krachtige verbinding in 2020 verder stimuleren en verbreden. Verbreden vanuit het perspectief van de klant door een brede toepassing van de sociale benadering. De sociale benadering benadrukt verbinding met de familie, vrienden en maatschappij. Maar ook meer verbinding binnen onze organisatie. Verbinding tussen de zorgclusters onderling, maar ook met de service afdelingen. Wij als MeanderGroep zijn meer dan een optelling van de som der delen. Juist een verbinding van een breed aanbod van zorg, het van elkaar leren en stimuleren leidt ertoe dat wij optimaal zorg en welzijn kunnen leveren. Wij geloven in de kracht van de professionals binnen MeanderGroep, daarbij zullen wij hen ondersteunen in o.a. het terugdringen van onnodige regels en ruimte geven aan hun gezonde verstand. Wanneer iedereen de kernwaarden kent en daarnaar handelt, is er regelruimte. Als raad van bestuur zullen wij verbinding stimuleren, samen met onze cliëntenraden, ondernemingsraad en de verpleegkundige en verzorgende adviesraad. 


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep