Paramedische Dienst: Logopedie

Beter verstaanbaar dankzij logopedie

Een logopedist kan worden ingeschakeld als het taal- en spraakvermogen vermindert of wegvalt. Ook mensen met slikproblemen of mensen die slecht horen (bijvoorbeeld door ouderdom) kunnen door de logopedist worden behandeld. Als logopedisten binnen de MeanderGroep hebben wij jarenlange ervaring in het behandelen van volwassenen, met name in de ouderenzorg. Zij hebben een specialisme opgebouwd in de revalidatie van ouderen en het behandelen van mensen met dementie. Wij werken in verpleeghuizen en verzorgingshuizen, maar ook in de vestigingen van Meander Paramedisch Centrum in Kerkrade en bij de klant thuis.

Vergoedingen

Logopedie is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeringen. Behandelingen van de logopedist worden vergoed zonder dat een maximum is gesteld aan het aantal behandelingen. Met de meeste zorgverzekeraars in deze regio hebben we een contract. Het voordeel hiervan is dat we de rekening rechtstreeks bij de zorgverzekeraar kunnen indienen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Contact

Voor een eerste afspraak of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Paramedische Dienst via 045 - 546 74 80. Een logopedist neemt contact met u op voor verdere afspraken.

Folders

Logopedie

Paramedisch Centrum dr Pool

Relaxatie, ontspanningsbehandeling en AOT.pdf

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699