Woon- en zorgcentra

Mensen voelen zich het meest thuis in de eigen vertrouwde woonomgeving. Daarom biedt MeanderGroep 24 uur per dag diensten bij mensen thuis en dicht bij huis aan. Maar soms is zelfstandig wonen niet meer haalbaar en kan het zijn dat u door lichamelijke of geestelijke ongemakken uw eigen huis voor bepaalde tijd of zelfs voorgoed moet verlaten.

Daarom biedt de MeanderGroep beschermde (verpleeghuisniveau) en beschutte (verzorgingshuisniveau) woonvoorzieningen aan, waar mogelijk kleinschalig en per wijk opgezet. Op deze manier krijgen onze klanten de zorg die ze verdienen, gegeven door gespecialiseerde en betrokken mensen.

Folder

Hier kunt u onze folder Meander Beschut en Beschermd Wonen downloaden

Onze locaties

Direct naar het locatieoverzicht?

Onze algemene voorwaarden en tarieven

Hierbij onze Algemene voorwaarden voor Zorg met verblijf en addendum (januari 2014).
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de tussen de cliënt en de zorgaanbieder gesloten overeenkomst met betrekking tot zorg met verblijf.

In de brochure 'Uw zorg in een AWBZ-instelling binnen MeanderGroep Zuid-Limburg' (november 2014) leest u op welke veel voorkomende producten en diensten u recht hebt als bewoner van een AWBZ-instelling. U leest welke producten en diensten de instelling voor u betaalt en wat u zelf moet betalen. Alles in deze brochure geldt zowel voor degene met een AWBZ-indicatie als voor de partner die meeverhuist. Als dit niet zo is, staat dat duidelijk aangegeven in de tekst. In de bijlage Aanvullende Dienstverlening en tarieven (november 2014) vindt u een overzicht van aanvullende diensten van Meander die u desgewenst kunt afnemen en de tarieven die hiervoor gelden.

Terug naar boven