Stage

Aantrekkelijke mogelijkheden
In een grote organisatie zoals MeanderGroep zijn er veel mogelijkheden voor aantrekkelijke stages.

Je bent bij ons welkom voor bijvoorbeeld een oriënterende stage, een snuffel/maatschappelijke stage of voor een stage voor toekomstige beroepsbeoefenaars. Ook willen wij graag van jullie leren, met als gevolg dat we open staan voor  diverse onderzoeksprojecten. Volop kansen dus!Wij bieden voor alle beroepsopleidingen in de zorg een stage op maat. Dus ook voor jou! Het afgelopen schooljaar hebben meer dan 500 stagiaires ervaren hoe het is om bij de MeanderGroep stage te lopen.

Wat bieden wij?

Een kennismaking met je toekomstige beroep vraagt een goede ondersteuning. Dit bieden we je door je thuis te laten voelen en aandacht te geven. Omdat we zo groot zijn, bieden we uiteenlopende stages aan. Van thuiszorg, tot revalidatie en kleinschalig wonen. Na je aanmelding zoeken we samen met jou naar de juiste stage. We proberen rekening te houden met de locatie, de doelgroep waar je graag mee wilt werken en jouw persoonlijke leerwensen. De MeanderGroep zoekt de beste match!

Aanmelden

We hebben contacten met verschillende scholen, waardoor je vaak al  via je school met ons in contact komt. Een stage komt dan ook vaak tot stand na direct overleg met jouw school. De praktijkopleiders binnen onze organisatie krijgen dan de stagiaires toegewezen.Natuurlijk kun je ook direct bellen of er nog een stageplaats open staat. Het stage bureau is  te bereiken via meanderstage@mgzl.nl of via 045-5677500. Je kunt ook direct via de button ‘direct aanmelden’  reageren. Het stagebureau kan dan samen met jou bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Direct aanmelden

Terug naar boven