Thuiszorg

Voor het aanvragen van huishoudelijke hulp dient er in eerste instantie een indicatie gesteld te worden door de afdeling WMO van de gemeente waarin u woont. Dus de eerste stap die u hierin moet nemen is contact opnemen met het WMO-loket van de gemeente. Van hen ontvangt u een indicatiebesluit en daarmee kunt u bij ons de huishoudelijke hulp aanvragen via 0900 - 699 0 699 op werkdagen tijdens kantooruren.

Indien u vragen heeft over uw verpleging of verzorging, dan kunt u via de klantenservice worden doorverbonden met de planner van het werkgebied waaronder u valt, zij kunnen vragen beantwoorden over het tijdstip van de zorg, een wijziging van de zorgdag etc.

De eigen bijdrage voor huishoudelijke hulp is inkomensafhankelijk en wordt tijdens de indicatie bepaald. Voor het aanvragen van huishoudelijke hulp dient u contact op te nemen met het WMO-loket van de gemeente waarin u woont. Zie ook: Hoe kan ik huishoudelijke hulp aanvragen?

Ja, dat kan. Wanneer u graag hulp wilt bij het huishouden, zonder dat u daarvoor een indicatie hoeft aan te vragen, dan kan Meander Homeservice u daarbij helpen! Een ervaren en betrouwbare hulp komt bij u thuis en samen bepaalt u wat er gedaan moet worden en wanneer. Naast het schoonmaken van uw huis, kan de hulp bijvoorbeeld ook uw boodschappen verzorgen, of de hond uitlaten.

Onze wijkverpleegkundigen zijn geschoold in indiceren en zijn bevoegd om te bepalen wat u aan hulp nodig heeft.

Ja, via Meander Homeservice kunt u voor €15 per uur extra hulp inkopen. Indien mogelijk, wordt deze extra hulp door uw eigen vertrouwde thuishulp geboden.

Staat uw vraag hier niet tussen?

Stel hier uw vraag, dan komen wij hier zo spoedig mogelijk op terug.