Over Meander

MeanderGroep: mensen met aandacht
Zorg met aandacht. Dat is wat de mensen van MeanderGroep Zuid-Limburg geven. Goede zorg leveren met net dat beetje extra. Niet omdat het moet, maar omdat het voor ons heel gewoon is.

Bij MeanderGroep Zuid-Limburg kunt u terecht voor vrijwel alle soorten zorg. Wij zijn een brede organisatie, actief in de zogeheten intramurale (verpleeg- en verzorgingshuizen) en extramurale (bij de klant thuis) zorg, paramedische en preventieve dienstverlening, met een totaalpakket van maatschappelijke dienstverlening en services.

Meest complete zorgaanbieder

MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in Parkstad en Westelijke Mijnstreek. We hebben een omzet van 168 miljoen euro en meer dan 5.000 werknemers verlenen dagelijks de zorg die nodig is. Met zo’n groot aantal medewerkers zijn we een van de grootste werkgevers in de regio. Jaarlijks helpen onze mensen meer dan 20.000 inwoners van Parkstad en Westelijke Mijnstreek. MeanderGroep Zuid-Limburg is weliswaar een grote zorgaanbieder, maar heeft zijn dienstverlening kleinschalig georganiseerd, onder andere via buurtgerichte teams voor thuiszorg en kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Keurzegel

MeanderGroep is in het bezit van keurzegel HKZ.

 
Onze zorginstellingen zijn in het bezit van het waarborgzegel Fixatievrije Zorginstelling 3 sterren.

Onderdelen MeanderGroep Zuid-Limburg

Raad van Bestuur MeanderGroep

Onze Raad van Bestuur bestaat uit
- de heer drs. J.H. (Jos) Meijerink (voorzitter)
- de heer drs. R.F.M. (Roger) Ruijters
E-mail adres: raadvanbestuur@mgzl.nl 

Raad van Toezicht MeanderGroep 

De Raad van Toezicht van MeanderGroep Zuid-Limburg bestaat per 1-10-2014 uit: 
- de heer J.H.M. Monsewije (voorzitter)
- de heer L. Urlings (vice-voorzitter)
- mevrouw M. Dubbeldam (benoemd per 1-10-2014)
- de heer J. Hamers
- de heer M. van Nunen
- mevrouw I. Tijssen

Per 1-1-2015 treden de heer Monsewije en mevrouw Tijssen af. Per dezelfde datum is benoemd: mevrouw Y. Engelen. De heer Urlings wordt dan voorzitter en de heer Hamers vice-voorzitter.

Partner

MeanderGroep is partner van

Terug naar boven