Over Meander

MeanderGroep: mensen met aandacht
Zorg met aandacht. Dat is wat de mensen van MeanderGroep Zuid-Limburg geven. Goede zorg leveren met net dat beetje extra. Niet omdat het moet, maar omdat het voor ons heel gewoon is.

Bij MeanderGroep Zuid-Limburg kunt u terecht voor vrijwel alle soorten zorg. Wij zijn een brede organisatie, actief in de zogeheten intramurale (verpleeg- en verzorgingshuizen) en extramurale (bij de klant thuis) zorg, paramedische en preventieve dienstverlening, met een totaalpakket van maatschappelijke dienstverlening en services.

Meest complete zorgaanbieder

MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in Parkstad en Westelijke Mijnstreek. Met bijna 5.000 werknemers verlenen dagelijks de zorg die nodig is. Met zo’n groot aantal medewerkers zijn we een van de grootste werkgevers in de regio. Jaarlijks helpen onze mensen meer dan 10.000 inwoners van Parkstad en Westelijke Mijnstreek. MeanderGroep Zuid-Limburg is weliswaar een grote zorgaanbieder, maar heeft zijn dienstverlening kleinschalig georganiseerd, onder andere via buurtgerichte teams voor thuiszorg en kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Organogram en diensten MeanderGroep 

Hierbij vindt u ons organogram (versie juli 2017). 

Raad van Bestuur MeanderGroep

Onze Raad van Bestuur bestaat uit
- de heer drs. R.F.M. (Roger) Ruijters, voorzitter
- de heer mr. J.H.W.M. (Jos) Merx

E-mail adres: raadvanbestuur@mgzl.nl 

Raad van Toezicht MeanderGroep 

De Raad van Toezicht van MeanderGroep Zuid-Limburg bestaat uit: 
- de heer J. Hamers, voorziter
- mevrouw M. Dubbeldam, vice-voorzitter
- de heer M. van Nunen 
- mevrouw Y. Engelen
- de heer P. Thuis 

Partners

Terug naar boven