Meander eXtra (voorheen Zorgservice)

Hulp bij gezond leven
Gezond leven willen we allemaal. Meander eXtra (voorheen Zorgservice) helpt u daar graag bij. Wanneer u abonnee wordt, profiteert u van een uitgebreid pakket aanbiedingen op het gebied van cursussen, gemaksdiensten en ontvangt u aantrekkelijke kortingen bij sportscholen, zwembaden en vele andere gezondheidsactiviteiten!

Meander Zorgservice heet nu Meander Extra

Meander Zorgservice heeft een nieuwe naam. We zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot Parkstad’s grootste abonnementenorganisatie met steeds meer diensten en services.  Kortom: vele extra’s. Vandaar ook onze nieuwe naam: Meander eXtra.

Wij zijn sterk in het voorzorgtraject. Proberen te zorgen dat u zich nog zo lang mogelijk zelfstandig kunt redden thuis. En daar zijn al die eXtra’s voor: van een maaltijdservice tot boodschappendienst en van een tablet-training tot korting op hulpmiddelen. 

Abonnee worden?

Wilt u abonnee worden? U heeft bij ons de keuze uit 3 abonnementen. Meer informatie? Lees verder in Abonnementen

Ledenvoordeel

Als abonneehouder van Meander eXtra (voorheen Zorgservice) profiteert u van vele aanbiedingen. Op vertoon van uw abonneepas krijgen abonnees van Meander eXtra bijvoorbeeld 10% korting in de Meander Winkel.

Speciaal voor abonnees van Meander eXtra is er de website polisvoordeel met daarin alle informatie over de zorgverzekeringen voor 2017. Ook vindt u in deze website een zorgvergelijker om collectieve zorgverzekeringen onderling te vergelijken. 

Nieuw in het pakket is het voordeelshoppen voor abonnees : EXTRA korting op al uw online aankopen bij bekende webshops. Ook krijgt u korting op tal van activiteiten, zoals sporten en bij diensten van leveranciers. Meer voordeel vindt u in de pagina Abonneevoordeel.

Ons abonneeblad heet vanaf nu: Mijn Meander eXtra.
Hierbij de nieuwste uitgave nr. 1/2017

Contact

Het servicepakket is afgestemd op alle doelgroepen: van jong tot oud. Meld u vandaag nog aan via 045 - 574 88 00, of neem contact op met onze Klantenservice via 0900 - 699 06 99.
U kunt ook mailen. Stuur dan uw bericht naar meanderextra@mgzl.nl

Volg ons op Facebook


Terug naar boven