Klachten of ontevreden?

Bij MeanderGroep Zuid-Limburg is alles erop gericht om zo goed mogelijk zorg te dragen voor de klanten. Ondanks alle inspanningen kan het gebeuren dat iemand een klacht heeft of ontevreden is. Meestal kunnen zaken in goed overleg tussen klant en de betrokken medewerker worden opgelost. Als dit gesprek niets oplost, kan de klant het probleem bespreken met de manager of directeur.

Blijft de klacht bestaan, dan kan de klant deze voorleggen aan de klachtencommissie of de raad van bestuur (zie hieronder). 

Vertrouwenspersonen

Wil een klant een gesprek met een onafhankelijke persoon, dan is er in ieder zorgcentrum, verpleeghuis en in de thuiszorg een vertrouwenspersoon. Hierbij de lijst met namen en telefoonnummers van de vertrouwenspersonen.

Klachtencommissie

Ook kent de MeanderGroep een onafhankelijke klachtencommissie voor klanten.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de Klachtencommissie MeanderGroep. De Klachtencommissie is tijdens kantooruren rechtstreeks te bereiken via 045- 5616110. 

Liever schrijven? Stuur dan uw bericht naar klachtencommissieklanten@mgzl.nl of per post naar:

MeanderGroep Zuid-Limburg
t.a.v. Klachtencommissie Klanten             
Antwoordnummer 4034                               
6400 VC Heerlen     

Als u een brief of e-mail stuurt, vergeet dan niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Folder

Hier kunt u de folder Ontevreden of klachten over de klachtenregeling voor klanten, familie of vertegenwoordigers downloaden.

Terug naar boven