Fysiotherapie

Een goede samenwerking tussen behandelaar en cliënt leidt tot een succesvolle behandeling.
Zoekt  u fysiotherapeutische zorg op het gebied van preventie of welzijn, dan bent u bij ons aan het goede adres. De fysiotherapeut begeleidt u zodat uw klachten afnemen of voorkomen kunnen worden. Hierdoor kunt u beter uw dagelijkse activiteiten hervatten. We doen dit door u te informeren en te behandelen, indien nodig samen met andere collega’s zoals ergotherapeuten, een multidisciplinaire aanpak dus. 

Vergoedingen

Behandelingen fysiotherapie zijn opgenomen in de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding van de behandeling is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw zorgpolis. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of kijk in uw zorgpolis welke vergoedingen voor u gelden. Met de meeste zorgverzekeraars in deze regio hebben we een contract. Het voordeel hiervan is dat we de rekening rechtstreeks bij de zorgverzekeraar kunnen indienen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Meer informatie vindt u ook op bijvoorbeeld Zorgwijzer.nl.

Geen verwijzing nodig

De fysiotherapeut is al geruime tijd direct toegankelijk. Dit houdt in dat u zonder verwijzing door huisarts of specialist bij de fysiotherapeut naar uw keuze terecht kunt voor een afspraak. In bepaalde gevallen is alsnog een verwijzing noodzakelijk. De fysiotherapeut kan u vertellen wanneer dat het geval is.

Contact

Voor een eerste afspraak of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Paramedische Dienst via 045 - 546 74 80. Een fysiotherapeut neemt contact met u op voor verdere afspraken.

Locaties

MeanderGroep heeft in Kerkrade en Eygelshoven drie locaties waar u behandeld kunt worden door een fysiotherapeut

  • Meander Paramedisch Centrum D'r Pool, Putgang 6, 6461 EK Kerkrade
  • Meander Paramedisch Centrum, Anselderlaan 31, 6471 GJ Eygelshoven
  • Gezondheidscentrum Eygelshoven, Laurastraat 2, 6471 JL Eygelshoven 

Folders

Hier kunt u onze folders downloaden.

Terug naar boven